Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Μιχαηλίδη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού.

Ο Νεκτάριος έδωσε με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η συμβολή του στον χώρο της Ναυτιλίας και της Νησιωτικής Πολιτικής σημαδεύτηκε από εμβληματικές πρωτοβουλίες, εκτός των άλλων, με το μεταφορικό ισοδύναμο και την υδατική επάρκεια των νησιών. Έχαιρε δε βαθιάς εκτίμησης από φίλους και αντιπάλους.

Υπήρξε ένας δυναμικός αγωνιστής της ζωής, ένας καλός σύντροφος και ένας έντιμος πολιτικός. Όλοι εμείς που ζήσαμε από κοντά τον Νεκτάριο, εκτιμούσαμε κάθε στιγμή την ανθρωπιά του, το ήθος του και το ειλικρινές αίσθημα συντροφικότητας που τον διέκρινε.

Θα συνεχίσουμε με συνέπεια τον αγώνα του, τιμώντας έτσι τη μνήμη του. Εκ μέρους του Τομέα Ναυτιλίας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή