Στη Βουλή έφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης το επείγον πρόβλημα του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Χίου

Τα κατεπείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Χίου έφερε στη Βουλή με Αναφορά που κατέθεσε την σχετική ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου (ΣΕΣΝΟΧ) ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Με την Αναφορά του μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας τη σοβαρή βλάβη που υπέστη ο ακτινολογικός εξοπλισμός του ιδρύματος, το οποίο πλέον επαφίεται στον δανεικό εξοπλισμό του ΕΦΚΑ Χίου. Ο Α. Μιχαηλίδης συντάσσεται με την αυτονόητη διεκδίκηση των εργαζομένων για άμεση και μόνιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ακτινολογικού Τμήματος, υπογραμμίζοντας πως η υπολειτουργία του υποβαθμίζει συνολικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως και μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Α. Μιχαηλίδη στο Νοσοκομείο με τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε περιγράψει ως επείγον και κύριο πρόβλημα του Νοσοκομείου τη λειτουργία του Ακτινολογικού.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή