Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Οινούσσες

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης, μαζί με τους συνυποψηφίους του  Σέβη Πειραντάκου και Μάριο Νεαμονιτάκη καθώς και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στις Οινούσσες.

Επισκέφτηκαν το χώρο που εκτελείται το έργο του βιολογικού καθαρισμού του νησιού και συνομίλησαν με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την χωροθέτηση του έργου. Έκαναν δε γνωστή την απόφασή τους με την οποία κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αιτιώμενοι υγειονομικούς, περιβαλλοντικούς και άλλους λόγους. Τονίστηκε η ανάγκη οποιοδήποτε έργο να έχει, μετά από ενημέρωση των πολιτών, την συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών και στο Αγροτικό Ιατρείο του νησιού. Τέλος, πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γ. Δανιήλ.

.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή