Επίσκεψη και συναντήσεις Ανδρέα Μιχαηλίδη στις Οινούσσες

Ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου επίσκεψη στις Οινούσσες.

Αρχικά παρέστη στην τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών στην ΑΕΝ Πλοιάρχων, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και απέδωσε βραβεία σε αριστεύσαντες σπουδαστές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο του νησιού, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Γ. Δανιήλ, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους. Ενημερώθηκε αναλυτικά για τα έργα του Δήμου και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή. Ακολούθως, συναντήθηκε με πολίτες που αντιδρούν στη χωροθέτηση του νέου βιολογικού καθαρισμού του νησιού και άκουσε τα επιχειρήματά τους.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συμβάλει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν τους φορείς και κατοίκους του νησιού στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή