Επίσκεψη Α. Μιχαηλίδη στα Τίρανα και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης επισκέφτηκε τα Τίρανα, όπου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο για το έργο που επιτελείται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στη χώρα και τη σημασία που έχει η παρουσία της εκεί. Από την πλευρά του ο Α. Μιχαηλίδης εξήρε τη σημασία που έχουν οι κοινωνικές δραστηριότητες που αναπτύσσει η Αρχιεπισκοπή της Αλβανίας, οι οποίες αφορούν το σύνολο του αλβανικού λαού, και διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα εξαιρετικά αισθήματα που τρέφει ο ελληνικός λαός προς το πρόσωπό του.

Ο βουλευτής, τέλος, ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο για τα τριάντα χρόνια της αρχιερατείας του και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή