Ενημέρωση Α. Μιχαηλίδη και κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από μαστιχοπαραγωγούς για ζημιές λόγω βροχοπτώσεων

Μετά από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους μαστιχοπαραγωγών από τη δημοτική ενότητα Ιωνίας και από άλλα χωριά, ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου ενημερώθηκαν για την έκταση της απώλειας της μαστιχοπαραγωγής λόγω των βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, καθώς επίσης και για την πορεία της καταγραφής των ζημιών εκ μέρους του ΕΛΓΑ.

Επισημαίνεται ότι είναι απόλυτη ανάγκη να επισπευστούν οι διαδικασίες της πιστοποίησης των ζημιών και της άμεσης αποζημίωσης των μαστιχοπαραγωγών.

Θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της όλης διαδικασίας και θα είμαστε σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε παρέμβαση χρειαστεί μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή