Δήλωση τομεάρχη Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α. Μιχαηλίδη: «Οι δυνάμεις που οραματίστηκαν και υλοποίησαν το Μεταφορικό Ισοδύναμο θα το βγάλουν από την απαξίωση των ημερών της ΝΔ»

Συνεπής στην παύση πληρωμών των δικαιούχων του Μεταφορικού Ισοδύναμου παραμένει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι νησιώτες δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ για τα ταξίδια που έχουν πραγματοποιήσει τον τελευταίο χρόνο, ενώ οι νησιωτικές επιχειρήσεις δεν έχουν πληρωθεί τίποτα για ολόκληρο το οικονομικό έτος 2022!

Η «πιπίλα» της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία πλέον όταν στριμώχνεται δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί τις τεράστιες καθυστερήσεις, είναι να επιρρίψει τις ευθύνες αλλού – πρόσφατα ο Υφυπουργός «έδωσε» το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αυτά, φυσικά, είναι παντελώς αδιάφορα στους κατοίκους των νησιών. Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι αποτελούν σύστημα οι ολοένα και μεγαλύτερες καθυστερήσεις στις πληρωμές, και όχι συγκυριακό φαινόμενο.

Από την πλευρά μας μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθεια της ΝΔ να ναρκοθετήσει την ομαλή λειτουργία του Μεταφορικού Ισοδύναμου για την επόμενη κυβέρνηση θα αποτύχει παταγωδώς.

Μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι πολιτικές δυνάμεις δηλαδή που οραματίστηκαν και υλοποίησαν το μέτρο αυτό, θα ανασυντάξουν και θα ενισχύσουν αποφασιστικά το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή