Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για την τοποθέτηση Κατρίνη υπέρ Μηταράκη για την πολιτική του στο προσφυγικό-μεταναστευτικό

Ο κ. Κατρίνης, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, απένειμε τα εύσημα στον κ. Μηταράκη λέγοντας πως έχει να επιδείξει θετικό έργο ως Υπουργός.

Η δήλωση Κατρίνη προσβάλει βάναυσα τους κατοίκους των νησιών μας και ειδικά της Χίου και τους αγώνες τους ενάντια στην πολιτικής του κ. Μηταράκη και της κυβέρνησης για την δημιουργία νέων υπερδομών στα νησιά μας.

Του υπενθυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ για μέρες αιματοκύλιζε τα νησιά μας. Τους υπενθυμίζουμε τις πάνδημες κινητοποιήσεις για την αποτροπή της απόβασης των μηχανημάτων της κατασκευάστριας εταιρείας στη Χίο και τη Λέσβο την ημέρα των Θεοφανείων.

Σε κάθε περίπτωση, προκύπτει μείζον ζήτημα τόσο για την πολιτική στάση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο προσφυγικό-μεταναστευτικό εάν συντάσσεται κεντρικά με την αυταρχική πολιτική ΝΔ στο ζήτημα αυτό και είναι υπέρ της κατασκευής υπερδομών στα νησιά, όσο και διγλωσσίας, καθώς άλλα διακηρύσσει το κόμμα του κ. Κατρίνη στη Χίο.

Τον καλούμε να ανακαλέσει την απαράδεκτη και προσβλητική δήλωσή του. Σε άλλη περίπτωση, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση «το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο…».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή