Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για την πρωτοφανή κίνηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου

Η χθεσινή πρωτοβουλία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου κ. Κανταράκη να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να λάβει θέση για δημόσιες τοποθετήσεις μου αποτελεί πρωτοφανή κίνηση, και όχι μόνον για το νησί μας.

Επιλέγοντας την εξαργύρωση των υπηρεσιών της στους κομματικούς της πάτρωνες, φτάνοντας ακόμα και στα πρόθυρα της απόπειρας φίμωσης ενός εκλεγέντα αντιπροσώπου της τοπικής κοινωνίας στο εθνικό κοινοβούλιο, η κ. Κανταράκη επιχειρεί να συγκαλύψει τις ευθύνες της για την κατάντια του Νοσοκομείου:

Την υπολειτουργία του ακτινολογικού, τα εγκαίνια αίθουσας χημειοθεραπείας χωρίς ογκολόγο ιατρό, τον εμπαιγμό με τη συνεχιζόμενη ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ, κ.α.

Όσον αφορά την ενοικίαση ασθενοφόρου από ιδιώτη, και μάλιστα κατόπιν ενεργειών του κ. Μηταράκη, είναι  προφανές ότι το Νοσοκομείο ενοικιάζει ουσιαστικά υπηρεσίες, από ιδιώτη, μια και δεν υπάρχει έλλειψη σε ασθενοφόρα, αλλά σε διασώστες.

Εκτός των άλλων, πιστή στην ιδιωτικοποίηση και απαξίωση του δημόσιου συστήματος Υγείας η κ. Κανταράκη.

Οφείλει δημόσια να απολογηθεί για τα ζητήματα αυτά, και όχι να θριαμβολογεί.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή