Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για εγκύκλιο Διοικήτριας Νοσοκομείου Χίου: “Αφιππεύσατε κ. Κανταράκη”

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου έχει προφανώς παρερμηνεύσει τον ρόλο της και θεωρεί ότι διοικεί Τάγμα ανεπιθυμήτων επί χούντας.

Η απαγόρευση έκφρασης εργαζομένων προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και αποτελεί κατάφωρη προσπάθεια περιστολής συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών. Αυτονόητα η εγκύκλιος της κ. Κανταράκη θα τοποθετηθεί από τους εργαζόμενους στον κάλαθο των αχρήστων .

Καλούμε τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλό να ανακαλέσει αμέσως το έγγραφο αυτό και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να συστήσει στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου να περιοριστεί στα υπηρεσιακά της καθήκοντα και να εγκαταλείψει την τακτική του χωροφύλακα της δεκαετίας του ’50.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή