Δήλωση Ανδρέα Μιχαηλίδη για την εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας Χίου

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σταθερή στην πολιτική της απαξίωσης του δημοσίου συστήματος Υγείας, έχει εγκαταλείψει πλήρως στην τύχη της και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη Χίο.

Η πλήρης αποστελέχωση του Κέντρου Υγείας στην πόλη της Χίου (πρώην ΙΚΑ), έχει οδηγήσει τη δομή αυτή να μην μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στην απλή ανάγκη συνταγογράφησης φαρμάκων των ασθενών. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των εναπομεινάντων δύο ιατρών, οι ασθενείς πλέον διοχετεύονται για ραντεβού σε αγροτικά ιατρεία των χωριών της Χίου ή αναγκάζονται να κατευθύνονται σε ιδιώτες ιατρούς με την αντίστοιχη δαπάνη.

Η αθλιότητα της κυβέρνησης και στον τομέα της Υγείας είναι απερίγραπτη. Άμεση στελέχωση των δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο νησί μας!

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή