Δήλωση Ανδρέα Μιχαηλίδη για την δραματική αποψίλωση του Κέντρου Υγείας Χίου

Η kυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, βυθισμένη στα σκάνδαλα των υποκλοπών και στην καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, συνεχίζει την καταστροφική πολιτική της και στον χώρο της δημόσιας υγείας. Η φωνή αγωνίας του Κέντρου Υγείας Χίου για την αποψίλωσή του από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και οι διαμαρτυρίες πολλών φορέων του νησιού μας αφήνουν ασυγκίνητη την κυβέρνηση, που κλείνει έτσι το μάτι στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Το Κέντρο Υγείας Χίου, βασικός πυλώνας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του τόπου μας, οδηγείται σε πλήρη εκφυλισμό και απαξίωση. Σε λίγο θα λειτουργεί ως αγροτικό ιατρείο απομακρυσμένου χωριού.

Η άμεση πρόσληψη ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, με την παράλληλη καθιέρωση κινήτρων για τις προσλήψεις αυτές, αποτελεί για μας κύριας ανάγκης προτεραιότητα αλλά και δέσμευσή μας. Η διεφθαρμένη και επικίνδυνη Κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει  να φύγει άμεσα.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή