Α. Μιχαηλίδης: “«Η επίσκεψη της Υφυπ. Εργασίας στη Χίο ανέδειξε ανάγλυφα την απαξίωση του κοινωνικού κράτους από την κυβέρνηση ΝΔ»

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου επισκέφτηκε τη Χίο και θριαμβολόγησε για τον αριθμό vouchers που χορήγησε η κυβέρνηση.

Δεν είπε όμως κουβέντα για τα 116 παιδιά στο νομό Χίου με πλήρη φάκελο που μένουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ, πέρα βέβαια από άλλα 138 που αποκλείονται κυρίως για λόγους υπέρβασης  – συχνά ελάχιστης – του εισοδηματικού ορίου.

Αντ’ αυτού, επέλεξε να παραβρεθεί και να χαιρετίσει σε εκδήλωση ιδιωτικού σχολείου της Χίου, από κοινού βεβαίως με τον κ. Μηταράκη….

Δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί με μεγαλύτερη διαύγεια η απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και του κοινωνικού κράτους από την Υφυπουργό και την κυβέρνησης της ΝΔ συνολικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή