Ανδρέας Μιχαηλίδης: “Το πολιτικό γραφείο του κ. Μηταράκη μετακόμισε στη Βιβλιοθήκη της Χίου”

Λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, ανακοινώθηκαν τα νέα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης μας. Ανάμεσά τους και άνθρωποι που μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν που βρίσκεται η Βιβλιοθήκη, με μόνη ιδιότητα αυτή του στελέχους του πολιτικού γραφείου του κ. Μηταράκη, και κάποιοι χωρίς καμία ενεργό σχέση με  το αντικείμενο του πολιτισμού γενικά. Η τοποθέτηση τους στις θέσεις αυτές έγινε με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ιδιότητα.

Πριν λίγες μέρες, ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε, στη γνωστή συνέντευξή του στον κ. Θεοδωράκη, ότι δεν πιστεύει στους κομματικούς διορισμούς. Η αλήθεια αποδείχτηκε περίτρανα στην πράξη μόλις χθες και στο πεδίο του πολιτισμού!

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή