Ανδρέας Μιχαηλίδης: “Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση τερματισμού των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στην Ικαρία”

Ο πρόωρος τερματισμός των δρομολογίων του πλοίου «Διαγόρας» προς το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου, με ξαφνική και αυθαίρετη απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, θα πλήξει άμεσα τους κατοίκους της Ικαρίας και το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας που σχετίζεται με τον τουρισμό.

Ανατρέπει, χωρίς καμία αίσθηση καθήκοντος που οφείλει να έχει ένας πάροχος υπηρεσιών ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, τους προγραμματισμούς επιβατών, επισκεπτών και πάσης φύσης επιχειρήσεων που μεταφέρουν προϊόντα.

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει με την πάγια ανοχή του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε τέτοιου είδους πρακτικές και το κλίμα ασυδοσίας που – με ευθύνη του – επικρατεί.

Μαζί με την τοπική κοινωνία που έχει ήδη εκφράσει την αγωνία και αγανάκτησή της, ζητούμε την άμεση ανάκληση αυτής της απόφασης και την ομαλή συνέχιση των προγραμματισμένων δρομολογίων.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή