«Ακόμα αναμένουμε τη στήριξη του ΕΚΑΒ Χίου κ. Πλεύρη και Μηταράκη»

Πολύ πρόσφατα η κυβέρνηση, δια του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη που επισκέφτηκε τη Χίο, υποσχέθηκε πως εντός του Ιουνίου θα είχε δοθεί λύση στο οξύ πρόβλημα της στελέχωσης του ΕΚΑΒ στη Χίο, το οποίο άλλωστε στα λόγια και ο ίδιος αναγνώρισε.

Ένα μήνα μετά ακόμα περιμένουμε την εκπλήρωση των υπουργικών υποσχέσεων.

Εν μέσω θερινής περιόδου, με τον πληθυσμό του νησιού να έχει ήδη αυξηθεί σημαντικά, η υποστελέχωση του ΕΚΑΒ εγκυμονεί ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους για την υγειονομική κάλυψη κατοίκων και επισκεπτών της Χίου.

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος στη χθεσινή του φιέστα κ. Μηταράκης, δεν βρήκε χρόνο να μας ενημερώσει για αυτές τις απτές και επείγουσες ελλείψεις της Χίου. Τον κατανοούμε, τέτοια θέματα δεν χωρούν σε προεκλογικές ασκήσεις διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ιδεοληψίας και περιαυτολογίας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού σας από εσάς με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και τα αναλυτικά στοιχεία. View more
Αποδοχή